2.25.2009

Fashion Through Times

MASPENA CHARITY DINNER
HARBOURVIEW HOTEL, KUCHING
RM40
060309
0700PM-1000PM

"FASHION THROUGH TIMES"

- MASPENA AWARDS
- FASHION SHOW
- PERFORMANCE BY DPA-RIANS
- LUCKY DRAW
+ MANY MORE!

PLS COME TO ALL JUNIOR & SENIOR OF FACULTY ADMINISTRATIVE SCIENCE AND POLICY STUDIES.

CONTACT PERSON ; ZAINAL 017.27.600.21

THANK YOU

2.15.2009

Pertama

Saya telah dipilih menjadi ketua kumpulan untuk program PPKP semester ini bahagian 04. PPKP kali ini bertemakan EXPLORACE/Kembara. Kumpulan saya bernombor 22 iaitu yang terakhir satu batch part 4. Saya dan kumpulan saya bernama Espirit De Corps, Moto kami ialah Go Go Espirit De Corps. Yell kami ialah 'Apa nama kumpulan kita, 22, apa nama kumpulan kita, 22, rasakan kehebatan dan kekuatan, 22, 22'. Saya tahu bunyinya agak bodoh kan? Walaupun dilepaskan terakhir bersama kumpulan nombor 21, kami tetap ceria, Kami dilepaskan tepat pukul 0310minit petang. :)

dan setiap checkpoint kami lalui, dapat pengalaman yang best. kami amatlah lembab, hanya berjalan dan berlari-lari anak! Bila checkpoint terakhir tiba, kami ke U-Floor untuk mencari klu terakhir, KAMI KUMPULAN TERAKHIR YANG SAMPAI KE DJ. lantasnya, kami ke Dewan Jubli untuk penyerahan segala maklumat dan apabila waktu pengumuman pemenang hadiah sagu hati, dari tempat 4 - 22, nama kumpulan kami tidak disebut, maka itu bermakna kami dalam 3 teratas. WHAT THE ITIK kan? Sekali, tempat 3 - kumpulan 18 dengan catatan masa 2 jam 07 minit, tempat ke 2, kumpulan 10 dengan catatan masa 1 jam 58 minit. Kumpulan kami muncul juara, dengan catatan masa 1 jam 56 minit. wohooo!

Tengok teamworks dan ketua nya yang rock and roll so that is why kita orang boleh mendapat no.1 padahal masa mula-mula start lagi kitaorang dah cakap, 'Ni confirm kalah, last kan. takpe, main explorace ni untuk suka-suka jer. hahaha.' sekali menang, memang WHAT THE ITIK ok. :)

Happy teramat!

Masalah cinta pun mendatang. Adoh!, aku tak sengsara, aku tak faham kenapa pompuan kena gaduh disebabkan satu lelaki. ADOIH!.

jawab-jawab!

xoxo