11.27.2009

Biri-Biri Sahaja

-Selamat Hari Raya Eid-Adha-

Have a great one people!

:)

11.25.2009

Should i?

Meet a new person or stay available or flirt around..?

11.24.2009

are we?

Are
we
allowed
to
shed
tears?

Are
we
allowed
to
have
someone's
shoulder
in
time
need?

Are
we
allowed
to
be
someone
that
we
wished
for?


11.21.2009

The Last Kid

I have confession, why do people always think im the last child in my family? They always think im the last kiddo and the mama's boy. Weird.

Plus, its vice versa. :)

Pelik Kah Mimpi

Sudah beberapa malam aku mimpi pasal budak ni, tapi yang aku pelik aku tak pernah pulak kenal rapat or even cakap-cakap dengan dia. Bertembung and buat bodoh je... Tapi sumpah aku pelik because aku asyik dok mimpi dia selalu sejak beberapa malam ni. PELIK.

//mimpi 1
mimpi pasal dia, kiteorang lepak sama. tegur-tegur.

//mimpi 2
tiba-tiba aku jumpa dia, cakap hi... borak panjang.

//mimpi 3
jumpa dia shake hand ngan aku, cakap-cakap lepastu aku kasi note kat dia cakap "sorry ah if before this kita tak pernah tegur" pastu dia bagi note balik kat aku cakap "aku nak kasi tau semua orang apa kau buat kat aku, n nak hantar orang bunuh kau.."

-

tak ke pelik mimpi tuh? mimpi yang pelik!

(:

11.17.2009

Sabah-Bah!

Hey guys. been ignoring the blog for so long! Been busy with Finals the other weeks. Well, Im back from the hiatus and now... Im in Sabah, Kota Kinabalu for a field trip + holiday.

Will be going to kundasang! I can't wait for it! :)

Anyway.... please take care everyone.
Leaving u guys a special poem i wrote last week... "Perempuan Ini"

aku rasa otak ini celaru
dengan segala apa yang dimahu
letak bulan purnama didepan
selalu saja aku elakkan

aku tak bisa untuk merasakan
apa ertinya cinta
mungkin juga aku keliru
dengan apa yang aku mahu

perempuan-perempuan yang dimata
antara perempuan yang terlihat
seolah-olah memahami aku disini
namun ku rasakan perempuan tidak mengerti

seperti mereka cuba mengorek jantung
satu persatu isi dalam hati ini
ingin membuka tirai yang tertutup
yang takut, yang hampa dan yang lemah

tapi kemahuanku cuma satu
aku ingin yang tahu
yang jujur, yang ikhlas
bukan semata rupa berhias

mungkin belum masanya untukku...
mungkin sulit untuk dimengertikan hati dan jiwa aku...
bukan hanya kerana aku perlukan perempuan...
tetapi kerana aku cintakan perempuan...