Posts

Showing posts from January, 2009

Ada Masa Baca, Ada Mata Fikir

adakah kita ingat dengan nama jalan,
nama teman dan nama laluan
yang kita sering lalui sepanjang masa?

adakah kita ingat dengan kenangan lalu,
yang membawa kita ke alam kanak-kanak
yang mendewasakan kita seperti hari ini?

adakah kita sedari siapa rakan dan siapa lawan
yang memijak dan membangun bersama kita
di kala senang dan susah sewaktu ketika dahulu?

adakah kita berpijak dibumi yang nyata
apabila kita dilamun asmara yang tak henti
kita puja kala di siang dan malam?

adakah kita mengingati memori bersama
orang tua dimana mereka pernah penat
dan lelah semata-mata kerana kita?

adakah semua yang bermain dibenak fikiran
itu menjadi punca segala pentengkaran yang berlaku
diantara diri dan dia?

adakah sememangnya kita ini seorang yang
memang tidak peduli dengan orang lain
dan membiarkan mereka tenggelam dalam dunia
mereka yang kelam?

adakah kita berani mengambil risiko terhadap
sesuatu yang kita tak pernah tahu akibatnya
demi mempertahankan maruah dan harga diri?

adakah kita bersikap jujur pabila bersama
dia dan d…

Wahai Sahabat

kenapa sesetengah diantara kita
begitu semangat ketika berhibur
kenapa sesetengah diantara kita
begitu khusyuk ketika dilamun cinta

tidak pentingkah orang sekeliling?
tiada rasa pertimbangankah?
tidak kenal siapa kawan dan lawan?
tiada ingatan terhadap yang tertinggal?

aku sungguh cemburu
melihat manusia lain
yang mempunyai kawan
untuk lakukan hobi bersama
dan kenapa tiada
untuk aku?

saat sedih, duka,
siapa disisi ini
saat gembira, tawa,
siapa disisi ini

aku hanyalah insan
yang kesepian
melewati hari-hari
yang meningkat tua
tanpa menyedari
hakikat kehidupan
begitu menyeksakan

seribu musim
takkan dapat menghibur hati
yang kesepian dan lara
seribu malam
takkan dapat menanggalkan memori
yang terhanyut dan terluka

dimanakah kamu
wahai sahabat
aku merindui kehadiranmu
disampingku
selalu menemani
kala rintihan
membasahi pipi

Yang Pernah

Nothing much happened except for me skipping class today. Well, the only best day for the week, i would say yesterday. because...

>> went to kuching, bought eco textbook and external hardisk with jane and zalz, only after they sent amer to airport since he going back to kl. Well, the best part was, i have three quizzes. 1 current subject and two repeat subject. PAD254:Office Management, could do. ACC164:Financial Accounting, suka suka, dapat buat. ECO162:Microeconomics, sangat general. Ahaha

back to the story.

After went shopping, we went to have our dinner at Nasi Ayam Penyet at Lot 1, before that, Jane went tapau-ed KFC. Ok, after had our dinner and gossip lawak session, went to 7e riverside, just to beli rokok, tak de plan pun nak jumpa Aubrey. sekali gedebak, terkejut nampak dia from our car, sume sumpah nervous and terkejut. HAHHAHAHA. bayangkan betapa saiko nye kiteorg ni.

then masuk, dia senyum, kiteorg senyum, aku grab two mineral bottle and asked him for a pack of ciggie. Z…

Lawak Kering Gusi

"Fuck your mother fucking ass,"ain said, Fifie said, "Fuck you fucker mother ass, shut up, fuck off" Aku bantai gelak tengok gaya negro dak2 pondan ni. Went to fifie and ain's room at block 1 last two days, went to ask about my ex-scandal, Amalina cus Fifie and her is a really bestfriend. so yes, nak pikat pompuan ko terpaksa gak belakon ko ni sanggup menerima mereka. but honestly since i know this two pondan, they're the coolest one cus sangat-sangat baik to the max beside jude la.

Haha.

Ok back to the story.

Went overnight went my awesome three coolest friends, Jane, Henna and Zalz. Hehe. they're super cool and fun!! Before that, we went makan-makan as amer treats us Pizza Hut nearby Tun Jugah Mall. Why? cause we campaign for him for the general election in the campus. Walaupun dia tak menang but he still win in our hearts. :) With his supernatural power, he could scan us. HAHA. telling us how our past look like, we was so fucking shocked that what he sa…

Magical Wander

I just realized about my room number. Just semester, i was thinking i have a similar number to each one of my room that i've ever stayed.

part 1 - 5201
part 2 - 5212
part 3 - 5124 / 1228 / 1112
part 4 - 4228

haha. funny.

Anyway, last tuesday, we had AGM for our society, MASPENA, i was elected/appointed as Exco Tugas-Tugas Khas for this year semester. It was freaking malu ok so stand infront of the crowd masa sesi pengenalan to everyone. haha. Anyway the AGM was successful. And, next week we are having a meeting with part 1 & 2 students to choose them as our secteriate. About the GAZA issue, i do have a plan to do an event here at uitm to collect donation for those needed. Ive to see mr. president. Oh, another thing is, i'll be the head of project for this semester Dinner Nite, gosh, they all put lots hope on me. Dayumn.

Im sorry if i didnt get to update as much as i wanted to because as you know, Uitm internet do suck. I was so malas la kalau internet mcm palat.

// Love Story:

I…

.4228.

I finally got a room but i don't know whether to stay there or change my room to the level 3 because the college office didnt open up the level 3 rooms yet. Kinda pissed off at the moment, i've been waiting for 4 semester to get a two bed in a room only. Sick of 4 bed in a room. Seriously.

Well. I have to wait for 19th Jan to change the room. I hope to get a room in the level 3 this sem. Pls Pls help me God. =)

xo

Stay to forget loving you...

I did this poem last year on valentine's day, i guess its a good one since ive been single for officially a year and a half. So here it goes...

I think of her every morning and night,
Think i'll be lonely
For the rest of the summer,
but along the journey she came by,

Im in love with her,
but she still doesnt know the fact,
that she is still in love with him,
it even make me feel so useless...

If i could turn back the time,
I would make you fall to me,
but i know it is hard to believe,
that we could be as one

Maybe i should forget you,
or stay loving you
like the way i used to

-end-

the morale of the day is im no longer had feeling for this girl because she already became Just Friend to me. Not more than that. and for now, my feeling to be in love is zero. the feeling liking one is also zero. I hate the fact but i gotta love it.

xo

Illegal Movement

Im officially an Illegal in the Uni hostel... hahaha no room for me! I will stay out at the rental house that my friends suggested with the rest if i truly didnt get the room. Still waiting for Layak 3 to come out. Im in my friend room here. Using uitm broadband. easy to say, macam palat. hahaha. Life as an illegal person is fucking hassle cause you need the share bed, and you cant pack ur stuff in the room. so fuck able. I cant stay on like this.

Palat uitm cause there are so many room available yet they are not giving us the priority, lagi-lagi orang semenanjung. Macam palat. Geram with uitm ok.

hehe, btw, I feel so low-profile this semester like nobody realize my movement and notice me! I like it! ;) eventually the spreads of new last semester didnt really bother people to care more about me but i do love the feeling now that i get.

New Semester = New Me!

:D

xo

Coretan Buat Ibu

Dalam usia yang sedang menjenguk diri, ibu masih bekerja. mencari sesuap nasi untuk anak-anak dan cucu. Ibu tidak pernah mengaburi anak-anak dengan wang. Ibu masih kuat bekerja, masih bisa memasak untuk anak-anak dan melayan karenah seorang demi seorang. Tidak pernah rasa sesal berkahwin dengan lelaki pilihannya, kini ibu bergelar seorang janda setelah kehilang suami sejak 8 tahun dulu.

Ibu tidak pernah menangis biarpun kini akur anak-anak sudah besar dan mendirikan rumah masing-masing, meskipun begitu, cuma yang tinggal 3 anak yang masih duduk menemani ibu. Ibu masih mempunyai emak, ibu sering kali berusaha meluangkan masa pulang ke kampung. Ibu dan kampungnya tidak dapat dipisahkan. Biarpun dibesarkan dalam suasana keluarga yang besar, ibu sudah biasa dengan semua itu. Ibu tidak pernah mengharapkan bantuan orang. Ibu sentiasa menolong dan membantu mereka yang susah.

Ibu sanggup menggadaikan barang kemasnya untuk menghantar anak-anak hingga ke peringkat universiti, ibu tidak mahu anak-…

TwoDays

Image
Its the 2nd day of January. Im going to Kuching soon, this sunday perhaps. I don't know why im feeling so stress a little bit here and there but nevermind. Hati sangat berat nak tinggalkan bonda tercinta, my lil' niece- zahra aisha, family, cousins and friends. Entah, kali ni rasanya kepulangan yang pertama being so hard to let go of everyone i love. It's hard thinking of their problems, their dreams being washed away, im sick of that. This is the time where i should restart myself and start proving to everyone that i can get a 3.oo pointer at least or more . I have to stop being so fuss about things i wanted, i cannot be selfish, i cannot be that anymore.

don't lie, just come clean, you will be better, i will work hard for the new semester coming around, i'll miss everyone and their laughs and jokes, i will not let myself enter the sadness. I'll never let sadness win over myself because i know it is so stupid to let it. Just move on and be happy*even you have t…

HELLO2009:GOODBYE2008

Yes, celebrated at the Curve with Minarni, Jazli, Nazreena and Jojo. Was fun. Saw my BUD4 friends... Akid and juniors from highschool. Was so happy at last could celebrate new year with my bestfriends. Thanks Guys. Whatever is, Happy New Year everyone and let go your past and build a stronger bond and let's enjoy our life ahead us. :)

Im happy that new year is here and im gonna achieve what i wanna achieve this year and for the rest of my life. =)

Thanks to everyone who have been here and there for me throughout 2008. Thank you so much, May Allah S.W.T bless you in everyway you do!

XOXO

Zainal Afnan
Twenty.