Posts

Showing posts from November, 2009

Biri-Biri Sahaja

-Selamat Hari Raya Eid-Adha-

Have a great one people!

:)

Should i?

Meet a new person or stay available or flirt around..?

are we?

Are
we
allowed
to
shed
tears?

Are
we
allowed
to
have
someone's
shoulder
in
time
need?

Are
we
allowed
to
be
someone
that
we
wished
for?


The Last Kid

I have confession, why do people always think im the last child in my family? They always think im the last kiddo and the mama's boy. Weird.

Plus, its vice versa. :)

Pelik Kah Mimpi

Sudah beberapa malam aku mimpi pasal budak ni, tapi yang aku pelik aku tak pernah pulak kenal rapat or even cakap-cakap dengan dia. Bertembung and buat bodoh je... Tapi sumpah aku pelik because aku asyik dok mimpi dia selalu sejak beberapa malam ni. PELIK.

//mimpi 1
mimpi pasal dia, kiteorang lepak sama. tegur-tegur.

//mimpi 2
tiba-tiba aku jumpa dia, cakap hi... borak panjang.

//mimpi 3
jumpa dia shake hand ngan aku, cakap-cakap lepastu aku kasi note kat dia cakap "sorry ah if before this kita tak pernah tegur" pastu dia bagi note balik kat aku cakap "aku nak kasi tau semua orang apa kau buat kat aku, n nak hantar orang bunuh kau.."

-

tak ke pelik mimpi tuh? mimpi yang pelik!

(:

Sabah-Bah!

Hey guys. been ignoring the blog for so long! Been busy with Finals the other weeks. Well, Im back from the hiatus and now... Im in Sabah, Kota Kinabalu for a field trip + holiday.
Will be going to kundasang! I can't wait for it! :)
Anyway.... please take care everyone. Leaving u guys a special poem i wrote last week... "Perempuan Ini"
aku rasa otak ini celaru dengan segala apa yang dimahu letak bulan purnama didepan selalu saja aku elakkan
aku tak bisa untuk merasakan apa ertinya cinta mungkin juga aku keliru dengan apa yang aku mahu
perempuan-perempuan yang dimata antara perempuan yang terlihat seolah-olah memahami aku disini namun ku rasakan perempuan tidak mengerti
seperti mereka cuba mengorek jantung satu persatu isi dalam hati ini ingin membuka tirai yang tertutup yang takut, yang hampa dan yang lemah
tapi kemahuanku cuma satu aku ingin yang tahu yang jujur, yang ikhlas bukan semata rupa berhias
mungkin belum masanya untukku... mungkin sulit untuk dimengertikan hati dan jiwa aku... bukan h…